Verkeer in de media

Verkeer, rijles en verkeerd verkeer.
Verkeer in de media, rijles en verkeerd verkeer doe mee en discussieer!

Overleven in het verkeer, een goede instructeur leert het je!

Verkeer is een war-zone, een warboel en een zooitje! Als iedereen zich braaf aan de verkeersregels houdt is er niet zoveel aan de hand. De feiten spreken voor zich, iedere dag zijn er ongelukken in het verkeer van lichte schade tot meerdere doden. We kunnen er niet om heen; overleven in het verkeer is een vaardigheid die je aan moet leren.

Slagingspercentage.

Een grote rijschool met meerdere instructeurs en een gemiddeld hoog slagingspercentage lijkt aantrekkelijk. Maar je zal maar net de “rotte appel” binnen zo’n rijschool of een landelijke rijschoolketen als instructeur toegewezen krijgen. Dan zit je met de gebakken peren…

Zeker wanneer je net begint met rijles en nog geen eerdere ervaring hebt gehad met een rijschool. Zonder vergelijkingsmateriaal is kiezen lastig. Je kunt af gaan op de ervaring van anderen die bij dezelfde instructeur gelest hebben, zoiets is zeker aan te bevelen. Wat heel belangrijk is de klik tussen jou en de rijinstructeur!

Niet tevreden over je instructeur? Wegwezen!

Je hebt altijd het recht als consument om te eisen dat je een andere instructeur krijgt of je geld terug te vragen. Heb je een proefles gedaan bij een instructeur die je aardig vond, maar krijg je rijles van eentje waar je niet mee over weg kunt… wegwezen! Bemerk je dat een instructeur snel boos of geïrriteerd raakt… wegwezen! Voel jij je niet met respect benaderd… wegwezen! Door met zo’n instructeur door te blijven lessen ga je rijles niet leuk meer vinden en daardoor ben je geneigd minder goed te leren dus heb je meer lessen nodig en spendeer je onnodig teveel geld!

HEB JE VRAGEN?
Neem direct contact op!

06 - 54213882

DE BESTE KEUZE


De beste rijschool in Lelystad & omgeving.
Examengericht rijles volgen
Klanten geven ons een 9,3
Hoog slagingspercentage
Persoonlijke begeleiding
Al meer dan 15 jaar ervaring in leren rijden
Gecertificeerde instructeur
Altijd netjes thuis opgehaald en afgezet!
Kwalitatief, maar toch betaalbaar!
Betalen in termijnen is ook mogelijk

CONTACT INFO

Schouw 39 55
8232 AK Lelystad

06 - 54213882

Stuur een email

Rijschoolnummer: 4228F8

Heb je weinig rijervaring, neem een opfrisrijles

Na het volgen van een aantal opfrislessen ga je weer met vertrouwen de weg op. Mocht je daarna nog coaching willen in je eigen auto om bijvoorbeeld het parkeren te verbeteren dan kan dat ook. Voor de begeleiding maakt het niet uit of dit in een handgeschakelde auto is of een automaat. Wil je 2 uurtjes rijden, of heb je nog nooit in een automaat gereden? Wil je ervaren hoe dat is, bel 06-54213882 voor een opfrisrijles bij Rijschool Maxor Lelystad.

06 - 54213882

App GRATIS je vraag